16 Temmuz 2010 Cuma

Yıldönümü pastası

Özel istek üzerine hazırlanan yıl dönümü pastası..
Sevimli ayıcık, yapmaktan en çok zevk aldığım figürlerimden biri..

Gofret diskli pasta


Küçük Şeyda için kısıtlı zamanım olması nedeniyle gofret diskli bu basit pastayı yapabildim, ama ne mutlu bana ki çocuklar küçük şeylelerle de mutlu olabiliyor :)
Posted by Picasa

Curling pasta


Curling'in ne olduğunu bile bilmiyordum bu pastadan önce :) Siparişi ilk aldığımda taşının sapı beni çok endişelendirmişti açıkçası, ama hiçte zor olmadı ve büyük zevk aldığım pastalardan biriydi, pastayı teslim ettiğimde kızların attığı beğeni çığlıkları aldığım zevkin boş yere olmadığını gösterdi :)
Posted by Picasa

İşte bir taraftar pastası :) Fenerbahçe tutkunu Onur'un sınıf partisi için hazırladığımız pasta çikolatalı ve muzlu..
Posted by Picasa

Şimşek mc queen


Aydoğan'ın doğum günü pastası. Şimşek mc queen temalı bu pasta benim ilk sipariş pastam olması nedeniye benim için oldukça önemli :)
Posted by Picasa

Matematik :)


Matematik öğretmenleri için öğrencilerinin siparişi üzerine hazırladık bu pastayı.. Matematik öğretmeni için olunca böyle bir pasta çıktı ortaya tabii :) Duyduğumuza göre oldukça beğenilmiş bu çalışma :)
Posted by Picasa

1yaş pastası..


Annesinin isteği üzerine İkbal için hazırladığımız 1 Yaş pastası kakaolu pandispanyalı ve bol çikolatalıydı..
Posted by Picasa

Caillou


Minik yiğenim Alperen'in 2. yaş günü için hazırladığımız Calliou pasta.. Ne zamandır çalışmak istediğim bir temaydı, Alperen'in Caillou sevgisi sayesinde ortaya böyle bir pasta çıktı.. İyi ki doğdun Alpişş :)
Posted by Picasa

Dila'nın veda pastası


Dila'nın okulan ayrılışı nedeniyle düzenlenen veda partisi için hazırladığımız pasta..
Posted by Picasa

Sünger Bob Ve Patrick


Sünger Bob hayranı olan Gökmen'in 3. yaş günü için hazırladığımız pastamızzz :) Nergiz Hanım'ın isteği üzerine kakaolu pandispanyasını ganaj krema ile sıvadığımız bol çikolatalı ve muzlu bir pastaydı.. Büyük bir zevkle yaptığımız pasta için güzel geribildirimler almak bizi oldukça mutlu etti :)
Posted by Picasa
Nice yaşlara Gökmen :)

Genç kız pastası


Özlem'e yaptığımız sürpriz pasta.. Genç kız temalı pastamızın içi vanilyalı sünger kek ve vanilyalı pastacı kremasından oluştu.. Ara katlarını damla çikolatalar ile lezzetlendirdiğimiz pastamızı afiyetle yedikk:)
Posted by Picasa